понедељак, 30. октобар 2017.

II Novembar Vino Fest - Hedonisitički san



Posle uspešnog PRVENCA, Ovogodišnji Novembar Vino Fest (NVF) će biti održan u Beogradu 3. i 4. novembra. 2017. u Hotelu ZIRA, u Beogradu, sa radnim vremenom od 15h do 20h oba dana, istakao je jedan od osnivača NVF na konferenciji za medije. Na festivalu se ove godine je do sada potvrdilo učešće preko 120 izlagača, a očekuje ih se još, u prostoru na dva nivoa i od preko 2000m2. Očekuje se da će posetioci moći da probaju 850 vina i čak 400 rakija. Nemojte ovo da shvatite kao savet, nego samo kao mogućnost. 


Novembar Vino Fest predstavlja festival sa jasnom opredeljenošću ka dizanju kvaliteta ovog tipa manifestacija. Na Novembar Vino Fest-u će u 2017. godini, pored vinara, nastupati i proizvođači rakija, kao i proizvođači iz gastro sekcije. Proizvođači rakija dobijaju svoj festival –Balkan Rakija Fest, obavestila nas je Sonja Broćeta, direktorka marketinga Destilerije Zarić.



Zlatko Živanić, komercijalni direktor u Vinariji Deurić istakao je da je za njegovui vinariju učešće na ovom festivalu važno, a da će biti prilika da šira publika upozna nove vinske etikete ove vinske kuće. Ova vinarija će se predstaviti sa još deset u okviru Udruženja fruškogorskih vinarija. Na isti način predstaviće se i Udruženja vinara Beograda, Negotina i Južnog Banata.


Spisak učesnika možete pogledati ovde.





Ovaj festival organizovaće i radionice o kojima se možete informisati ovde.




  Ulaznice za Novembar VINO FEST 2017 - festival vina su u prodaji!

- Do prvog novembra možete ih kupiti u Riznica Vina po ceni od 800 dinara.
- Od 1. novembra prodaja - Riznica Vina i Zira hotel - cena 1000 dinara.

Нема коментара: